Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Maqedonia e Veriut. Vendoset orë policore në territorin kombëtar

Data:

06/04/2021


Maqedonia e Veriut. Vendoset orë policore në territorin kombëtar

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi orë policore nga ora 20.00 deri në orën 05.00 të ditës tjetër dhe mbylljen e të gjitha aktiviteteve dhe shërbimeve të hotelierisë, përveç shërbimeve të marrjes me vete. Këto masa janë në fuqi deri më 20 prill 2021. Ekziston gjithashtu detyrimi i mbajtjes së maskës mbrojtëse në hapësira të hapurа dhe ndalesa e tubimit të më shumë se 4 personave në një vend publik.

Përditësim më 21/04/2021. Masat kufizuese të sipërpërmendura janë zgjatur deri më 27 prill 2021.


513