Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Vizita e Ministrit të Mbrojtjes Guido Kroseto në Shkup

29 mars 2024: Vizita e Ministrit të Mbrojtjes Guido Kroseto në Shkup dhe nënshkrimi i marrëveshjes për Air policing në kuadër të NATO-s me ministren Sllavjanka Petrovska, në bazë të së cilës Forcat Ajrore Italiane së bashku me ato maqedonase dhe greke do të garantojnë sigurinë e hapësirës ajrore të Maqedonisë së Veriut.