Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Takim mes Кryeministrit Draghi dhe Кryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Kovaçevski

Më 24 maj 2022, Kryeministri Mario Draghi priti në selinë e qeverisë, Palazzo Chigi, në Romë, Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski.

Temat kryesore të bisedimeve ishin procesi i zgjerimit të Bashkimit Evropian me vendet e Ballkanit Perëndimor me referencë të veçantë për Maqedoninë e Veriut, situata në Ukrainë dhe forcimi i mëtejshëm të bashkëpunimit dypalësh.