Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

REGJISTRI DIGJITAL – CERTIFIKATA PERSONALE LËSHUARA NGA KOMUNAT ITALIANE

Komunikat, duke filluar nga data 15 nëntor është e mundur të kërkoni nga Komuna e residencës AIRE (Asociacioni për qytetarët italian resident jasht vendit), drejtpërdrejt on-line disa çertifikata të gjendjes civile nëse posedoni Identitet Digjital (Letër njoftim elektronik, Spid ose Kartë nacionale të shërbimeve). Certifikatat që lëshohen do të mundësohen nga Komunat Italiane të residencës AIRE. Pasi të jeni pajisur me llogari mjafton të lidheni në portalin www.anagrafenazionale.interno.it/servizio-al-cittadino/ dhe të kërkoni aty certifikatën që do të mund të shkarrkohet drejtpërdrejt ose të ju dërgohet në email, Brenda Portalit janë të paraqitura istruksionet për përdoruesit.