Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Тakim midis Ambasadorit Silvestri dhe ZKQ Nikolla Dimitrov

Agjenda e reformave dhe rruga evropiane e vendit ishin në qendër të bisedimeve midis Ambasadorit Silvestri dhe Nikolla Dimitrov, Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane. Duke konfirmuar mbështetjen italiane për rrugën evropiane të Maqedonisë së Veriut, Silvestri theksoi dobinë e reformave të brendshme dhe gatishmërinë e administratave italiane për të ndarë përvojat e tyre në sektorë të ndryshëm. Dimitrov shprehu falënderimin e tij të plotë për pozitat e marra nga Italia dhe dëshirën të zhvillojë më tej marrëdhëniet tashmë të shkëlqyera midis dy vendeve.