Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Intervistë e Ambasadorit Romeo në MRT1 me rastin e Ditës së Republikës

Ambasadori Romeo dha një intervistë në televizionin publik kombëtar MRT1 me rastin e Ditës së Republikës Italiane.

Ndër temat e ndryshme të përmendura janë emergjenca shëndetësore në Itali, veprimet e BE për të përballur krizën ekonomike dhe shëndetësore, marrëdhëniet ekonomike midis Italisë dhe Maqedonisë së Veriut, perspektiva e hapjes së negociatave të pranimit me BE dhe situata politike në vend.

http://play.mrt.com.mk/play/40189

Verzioni në gjuhën angleze:

https://youtu.be/zoSlb4vDhSs