Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Situata e emergjencës COVID – 19: organizim i ri i riatdhesimit në Itali

Sot Ambasada ka kontribuar në një tjetër operacion riatdhesimi (i katërti nga fillimi i urgjencës mjekësore) nga aeroporti ndërkombëtar i Shkupit për në Itali (aeroporti në Venedik). Falë ndihmës së Ministrisë së Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut që organizoi fluturimin për të sjellë mbi 150 shtetas maqedonas nga Italia, 30 persona u kthyen në Itali në rezidencat e tyre përkatëse dhe familjarët.

Një shembull i shkëlqyer i bashkëpunimit efektiv në këto momente të vështira për të gjithë. Deri më tani, Ambasada ka arritur që të kthehen rreth 75 qytetarë në Itali.