Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Конкурс ЦЕИ Програма за размена на вештини 2023 – Рок 14 јули 2023

Ве известуваме дека во текот на вчерашниот ден беше објавен новиот конкурс на ЦЕИ – Програмата за размена на вештини, целосно финансирана од Владата на Италија.

Конкурсот во прашање е вреден инструмент кој стимулира размена на знаења и вештини меѓу земјите, нудејќи специфични можности за финансиска поддршка на проекти кои ќе бидат оценети како заслужни.

Сите информации за тоа како да учествувате во конкурсот се достапни на следниот линк, на англиски јазик: https://application.cei.int/kep-2023/. Се посочува дека крајниот рок за аплицирање е 14 јули 2023.