Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Numër i ri për thirrjet telefonike emergjente

Nga sot në Shkup, dhe pas 10 ditësh në gjithë Maqedoninë e Veriut, do të hyjë në funksion linja e re telefonike për thirrjet emergjente -112. Nëpërmjet kësaj linje telefonike, qytetarët do të mund të vihen në kontakt me shërbimiet: mjekët e emergjencës, policisë dhe zjarrfiksëve në të gjith shtetin. Ky numer i’u shtohet atyre ekzistuese për thirrjet emergjente në rast rreziku për jetë.