Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Takim i frytshëm midis Amb. Silvestri dhe Presidentit të Kuvendit Xhaferi

akim i frytshëm midis Amb. Silvestri dhe Presidentit të Kuvendit Xhaferi

Ambasadori Silvestri u takua sot me Talat Xhaferi, Presidenti i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Takimi ishte rasti për shkëmbim të frytshëm pikëpamjesh për rrugën e integrimit euro-atlantik të Shkupit. U vërtetua dëshira për të rifilluar dhe forcuar bashkëpunimin ndërparlamentar midis Italisë dhe Maqedonisë së Veriut, përkundër kontekstit aktual të KOVID-it. Presidenti Xhaferi theksoi marrëdhëniet e shkëlqyer