Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Intervistа e Ambasadorit Romeo për gazetën javore “Fokus”

Intervistа e Ambasadorit Romeo për gazetën e mirënjohur javore “Fokus” në lidhje me urgjencën shëndetësore dhe ekonomike për shkak të COVID-19 dhe për perspektivën e negociatave të Maqedonisë së Veriut për anëtarësimin në BE.

 

https://fokus.mk/karlo-romeo-ambasador-na-rejvlklkkvjldhkvpublika-italija-vo-skopje-pandemijata-pokazha-deka-ni-treba-poveke-evropa-a-ne-pomalku-evropa/