Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti.
Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.

Preferenze cookies

Qytetarë italian që kthehen nga jashtë dhe shtetas të huaj në Itali: azhurnimi i pyetjeve të shpeshta

Përditësimi i përgjigjeve të pyetjeve të shpeshta për shtetasit italian që kthehen nga jashtë dhe shtetasit të huaj në Itali, pas hyrjes në fuqi të Dekretit të Ministrit të Shëndetësisë 20 Mars 2020, të Dekretit të 22 Marsit 2020 të miratuar bashkarisht nga Ministri i Shëndetësisë dhe Ministri i Brendshëm dhe Dpcm 22 Mars 2020:

https://www.esteri.it/mae/it/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia.html

Për verzionin në gjuhë angleze: https://www.esteri.it/mae/en/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia.html

Ambasada është në dispozicion për informata ose ndihmë.