Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Takim me kompanitë italiane të pranishme në Maqedoninë e Veriut

Data:

05/05/2020


Takim me kompanitë italiane të pranishme në Maqedoninë e Veriut

Ambasada organizoi sot, në bashkëpunim me Zyrën ICE të Shkupit, një takim, në lidhje video, me kompanitë italiane të pranishme në Maqedoninë e Veriut mbi pasojat e emergjencës COVID 19, masat e para ekonomike të miratuara nga Qeveria dhe perspektivat e shërimit të ekonomisë maqedonase. Kompanive, të cilat kanë vlerësuar shumë iniciativën e Ambasadës për dobinë e saj konkrete, u është ofruar çdo ndihmë e mundshme.


429