Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Eveniment "Food & Wine – Dolce Vita" i organizuar nga ICE-Shkup

Data:

02/10/2018


Eveniment

Më 25 shtator, Zyra ICE në Shkup organizoi ngjarjen "Food & Wine - Dolce Vita" me pjesëmarrjen e 17 kompanive italiane nga sektoret agroushqimorë dhe të prodhimtarisë së verës, ku u takuan me mbi 20 kompani maqedonase të interesuara për prodhimet italiane. Ambasadori mori pjesë në këtë ngjarje dhe u takua me të gjitha kompanitë italiane duke e ilustruar potencialin e tregut maqedonas.

https://scontent.fskp2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42608417_1721236337998642_3418936590594998272_n.jpg?_nc_cat=105&oh=303df13a406eee9de41d83f90768ffcc&oe=5C56E5DE

 


300