Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Eventi economico commerciali

 

Eventi economico commerciali

Inserire i parametri per la ricerca

DataDescrizione
22/06/2020Promozione speciale di prodotti enogastronomici italiani
05/05/2020Takim me kompanitë italiane të pranishme në Maqedoninë e Veriut
05/06/2019Financim i projekteve nga Iniciativa e Evropës qendrore
22/03/2019Italian Design Day në Shkup
07/12/2018Mision follow-up i sipërmarrjes në fushat e infrastrukturës, energjisë dhe mjedisit
07/12/2018Edicioni i tretë i Javës së kuzhinës italiane në botë
15/11/2018 JAVA E III-TË E KUZHINËS ITALIANE NË BOTË 19-25 NËNTOR 2018
10/10/2018INIZIATIVE DELL'AGENZIA DEL DEMANIO PER IL RECUPERO DI BENI IMMOBILI DELLO STATO ED ALTRI ENTI PUBBLICI, FRUIBILI ALLA COLLETTIVITA' PER LO SVILUPPO ECONOMICO E SOCIALE DEI TERRITORI.
02/10/2018Eveniment "Food & Wine – Dolce Vita" i organizuar nga ICE-Shkup
01/08/2018Business Forum italo-macedone nei settori delle infrastrutture, dell’energia e dell’ambiente. Macedonia “crocevia” dei Balcani
25/07/2018Inagurimi i ndërtimit të autostradës Gradsko-Drenovë i fituar nga një kompani italiane
25/07/2018Prezantimi i masave të reja të Qeverisë së Maqedonisë për mbështetjen e investimeve të kompanive italiane.


284