Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

“Dante 700” Konkurs për studentët e Shkollës së mesme të artit të Shkupit dhe të Fakulteteve dhe Akademive Shtetërore dhe Private dhe të Arteve vizive, dizajnit dhe arkitekturës në Maqedoninë e Veriut me rastin e 700 vjetorit të vdekjes së Poetit të Madh Dante Aligieri.

Data:

07/04/2021


“Dante 700”  Konkurs për studentët e Shkollës së mesme të artit të Shkupit dhe të Fakulteteve dhe Akademive Shtetërore dhe Private dhe të Arteve vizive, dizajnit dhe arkitekturës në Maqedoninë e Veriut me rastin e 700 vjetorit të vdekjes së Poetit të Madh Dante Aligieri.

Ambasada e Italisë në Shkup dhe Instituti Dante Aligieri në Shkup shpallin një konkurs për poster si pjesë e kremtimeve për 700 vjetorin e vdekjes së Dante Aligierit. Nisma, që synon studentët e shkollës së mesme të artit, fakulteteve dhe akademive të arteve vizive, dizajnit dhe arkitekturës shtetërore dhe private në Maqedoninë e Veriut, ka si qëllim të stimulojë interesin tek të rinjtë për Danten dhe veprat e tij.

Pjesëmarrja në konkurs përfshin krijimin e një posteri artistik mbi temën e konkursit "Dante 700".

Për të konsultuar njoftimin dhe për të shkarkuar formularët e regjistrimit, klikoni në lidhjen:

https://drive.google.com/drive/folders/1DtooLPAOfYA75GADNKAnb7EMv1Vl_Dq6?usp=sharing

 

bando poster dante 700 alb


508