Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Dorëzimi i letrave kredenciale të Ambasadorit Andrea Silvestri Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski

Data:

02/11/2020


Dorëzimi i letrave kredenciale të Ambasadorit Andrea Silvestri Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski

Me 2 nëntor u mbajt dorëzimi i letrave kredenciale të Ambasadorit Andrea Silvestri Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski.

Italia konfirmoi mbështetjen e saj të plotë për procesin e integrimit evropian të Shkupit dhe dëshirën për të zhvilluar më tej marrëdhënie të shkëlqyera bilaterale.


478