Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Takim i Ambasadorit Silvestri me Ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani

Data:

02/11/2020


Takim i Ambasadorit Silvestri me Ministrin e Punëve të Jashtme Bujar Osmani

Me 2 nëntor, Ambasadori Silvestri pati një takim të përzemërt me Ministrin Bujar Osmani për të biseduar për perspektivën evropiane të Maqedonisë së Veriut dhe për marrëdhëniet bilaterale me Italinë. Roma mbetet së bashku me Shkupin për të siguruar një fillim të shpejtë të negociatave të pranimit me BE-në.


479