Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Pjesëmarrje e Ambasadës në Koncertin e Bamirësisë të "Macedonia Welcome Center"

Data:

30/05/2020


Pjesëmarrje e Ambasadës në Koncertin e Bamirësisë të

Edhe këtë vit, përkundër rrethanave plotësisht të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë, Ambasada e Italisë është krenare që merr pjesë në aktivitetet bamirësie të shoqatës "Macedonia Welcome Center" dhe në veçanti, në koncertin "Listen with your heart" në favor të" Fëmijëve me sëmundje të kancerit dhe shtëpisë së prindërve të tyre", në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë.

Koncerti do të transmetohet në televizionin publik kombëtar MRT1 sot dhe nesër 31 maj.

Kontributet me video italiane janë nga pianisti i talentuar Giovanni Allevi krijuar me rastin e fushatës #WeAreItaly të organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe të fushatës #Vivereall'italiana gjithashtu nga MPJBN.

https://youtu.be/4M3FEDlMEAs

https://m.youtube.com/watch?v=5za52R2Aemk&list=PL9zh4eHRSCDl8BG-qNf3c34RPV-Vpf0oe&index=83&t=0s


437