Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Reportazhi “Geo” dhe bukuritë maqedonase

Data:

01/05/2020


Reportazhi  “Geo” dhe bukuritë maqedonase

Sot në Rai3 "Geo", u transmetua një reportazh i bukur për Liqenin e Ohrit, Dojranit, lokalitetin arkeologjik Stobi dhe për bukuritë gjeografike dhe historike të këtij vendi.

 

https://www.raiplay.it/video/2018/09/Espresso-Macedonia-b1643226-7be1-428a-a527-11173150a462.html?wt_mc=2.www.wzp.raiplay_dati


428