Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Situata e emergjencës COVID – 19: organizim i pestë i riatdhesimit në Itali

Data:

30/04/2020


Situata e emergjencës COVID – 19: organizim i pestë i riatdhesimit në Itali

Sot Ambasada organizoi operacionin e pestë të riatdhesimit të 37 shtetasve italianë (përfshirë 1 të mitur maqedonas me prindër italianë që banojnë në Itali) nga Shkupi në Venedik.
Falënderime të veçanta për Ministrinë e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut dhe Ambasadës së Italisë në Beograd për bashkëpunimin e tyre.
Deri më tani Ambasada ka kthyer në Itali 110 persona që nga fillimi i urgjencës shëndetësore.


427