Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Dispozita italiane në lidhje me urgjencën COVID-19. Azhurnim i situatës për shtetas italianë që kthehen nga jashtë dhe shtetas të huaj në Itali

Data:

01/04/2020


Dispozita italiane në lidhje me urgjencën COVID-19. Azhurnim i situatës për shtetas italianë që kthehen nga jashtë dhe shtetas të huaj në Itali

Dispozita të reja në lidhje me situatën për shtetas italianë që kthehen nga jashtë dhe shtetas të huaj në Itali:

https://www.esteri.it/mae/it/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia.html

Për verzion në gjuhë angleze:

https://www.esteri.it/mae/en/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia.html

Ambasada mbetet në dispozicion për informacione të mëtejshme dhe kërkesa për ndihmë.


418