Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Masa të reja kufizuese nga Qeveria maqedonase dhe situata e infektimeve

Data:

24/03/2020


Masa të reja kufizuese nga Qeveria maqedonase dhe situata e infektimeve

Në orën 12.00 sot, numri i përgjithshëm i rasteve të infektuarve nga COVID-19 në Maqedoninë e Veriut u rrit në 148; 1 pacient i shëruar; 2 fatkeqësisht të vdekur. Rastet pozitive të virusit janë regjistruar më së shumti në Shkup dhe Dibër; raste të tjera janë në Kumanovë, Shtip, Kavadar, Ohër dhe Gostivar.

Ditët e fundit, Qeveria ka miratuar masa kufizuese shtesë për t'u marrë me emergjencën për shkak të COVID-19, duke përfshirë:

- orë policore nga 21.00 deri në 05.00 të nesërmen;

- ndalim për dalje nga shtëpia nga 11:00 deri në 05.00 të nesërmen për njerëzit mbi 67 vjeç;

- ndalim për të miturit të dalin nga shtëpia nga ora 21.00 deri në orën 12.00 të nesërmen.


410