Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Situata e emergjencës COVID – 19: operacioni i riatdhesimit i shtetasve italian

Data:

20/03/2020


  Situata e emergjencës COVID – 19: operacioni i riatdhesimit i shtetasve italian

I koordinuar nga Ambasada, mbrëmë nga Shkupi është nisur grupi prej 16 shtetas italian që nga aeroporti në Tiranë sot u kthyen në Itali. Riatdhesimi i shtetasve italian për t'u bashkuar me familjet e tyre në këto momente të rënda ishte i mundur falë bashkëpunimit të shkëlqyer të Ambasadës së Italisë në Tiranë, autoriteteve maqedonase dhe shqiptare që falënderojmë.


408