Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Situata e emergjencës COVID – 19: organizim i ri i riatdhesimit i shtetasve italian

Data:

27/03/2020


Situata e emergjencës COVID – 19: organizim i ri i riatdhesimit i shtetasve italian

I organizuar nga Ambasada, mbrëmë nga Shkupi është nisur grupi i ri prej 14 shtetas italian që nga aeroporti në Tiranë sot u kthyen në Itali (Roma-Fiumicino). Riatdhesimi i shtetasve italian për t'u bashkuar me familjet e tyre në këto momente të rënda ishte i mundur, edhe një herë, falë bashkëpunimit të shkëlqyer të Ambasadës së Italisë në Tiranë, autoriteteve maqedonase dhe shqiptare që falënderojmë.


414