Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Takim me Senatorët Luixhi Augusori dhe Xhanluka Kastalldi

Data:

20/04/2019


Takim me Senatorët Luixhi Augusori dhe Xhanluka Kastalldi

Sot Ambasadori Romeo u takua me Senatorët Luixhi Augusori dhe Xhanluka Kastalldi, të pranishëm në Shkup si anëtarë të Delegacionit italian në Asamblenë Parlamentare të OSBE-së dhe vëzhgues në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale maqedonase që do të mbahen nesër.


347