Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

ZGJEDHJE EVROPIANE 2019: lehtësime udhëtimi me rastin e zgjedhjeve për rinovimin e Parlamentit Evropian si dhe për zgjedhjet administrative dhe rajonale të parashikuar për muajin maj 2019.

Data:

25/04/2019


ZGJEDHJE EVROPIANE 2019: lehtësime udhëtimi me rastin e zgjedhjeve për rinovimin e Parlamentit Evropian si dhe për zgjedhjet administrative dhe rajonale të parashikuar për muajin maj 2019.

Informohen bashkatdhetarët se njoftimet në lidhje me lehtësimet për udhëtim në favor të votuesve që banojnë jashtë vendit me rastin e zgjedhjeve të ardhshme për rinovimin e Parlamentit Evropian dhe për zgjedhjet administrative që do të mbahen në të njëjtat data janë publikuar në faqen web të dedikuar të MPJBN, në dispozicion në lidhjen e mëposhtme:

https://www.esteri.it/mae/it/servizi/italiani-all-estero/elezioni-europee-2019

 


343