Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Ekipi i Ambasadës fiton " Diplomatic Football Tournament "

Data:

01/08/2018


 Ekipi i Ambasadës fiton

Ekipi i futbollit i Ambasadës e fitoi "Turneun Diplomatik të Futbollit", i organizuar nga Ambasada Ruse, duke i mundur në finale përfaqësuesit e Misionit të OSBE-së për 6-1.
Ceremonia zyrtare e çmimeve u mbajt gjatë Festës së Ditës Kombëtare ruse me 13 qershor. Ambasadori Oleg Shcherbak e dorëzoi "Cup of the Dean" kapitenit të ekipit italian, Ambasadori Romeo. Fitorja e merituar e ekipit të Ambasadës vjen pas një vendi të dytë dhe një të tretë në edicionet e mëparshme të turneut.

https://www.facebook.com/ItalyinMKD/photos/pcb.1575053902616887/1575053865950224/?type=3&theater

 


296