Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

"Pasta party", eveniment bamirësie i sponzoruar nga Ambasada me rastin e Maratonës së Shkupit

Data:

23/07/2018


Ambasada, në bashkëpunim me "Skopski Maraton" dhe Divella, mbështeti projektin "Проект Среќа" për përfshirjen sociale përmes sportit të fëmijëve të pambrojtur, duke përkrahur ngjarjen "Pasta Party" , të mbajtur të shtunën 5 maj, me rastin e Maratonës së Shkupit 2018.
Të nesërmen disa përfaqësues të Ambasadës morën pjesë në garën duke vrapuar në kategoritë të ndryshme.

https://www.facebook.com/ItalyinMKD/videos/1535847143204230/

 

 


283