Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Pjesëmarrjа e Ambasadës në evenimentin "Family Bazar" të NOVA International Schools

Data:

13/07/2018


Pjesëmarrjа e Ambasadës në evenimentin

Edhe këtë vit Ambasada me 21 prill mori pjesë në evenimentin tradicional "Family Bazar", një ngjarje bamirësie e organizuar nga NOVA International Schools në Shkup.
Si gjithmonë, vlerësim i madh për tezgën italiane me prodhime të shkëlqyera të freskëta dhe të gatuara në shtëpi dhe për mikpritjen e pjesëmarrësve.

https://www.facebook.com/ItalyinMKD/photos/pcb.1522775641178047/1522772771178334/?type=3&theater


278