Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Festime për Ditën e Evropës në Kumanovë

Data:

25/07/2018


Festime për Ditën e Evropës në Kumanovë

Më 8 maj, në Kumanovë u mbajtën festimet për Ditën e Evropës (#EuropeDay) të koordinuar nga Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, Këshilli i Qytetit dhe " European Movement " në Maqedoni.
Përveç Ambasadorit Romeo, gjithashtu morën pjesë edhe Ambasadorët e Kroacisë, Francës dhe Spanjës (duke marrë pjesë gjithashtu në tryezën e rrumbullakët në Këshill) të cilët takuan qytetarë, studentë dhe fëmijë në evenimentet të ndryshme të organizuara në rrugët e qytetit.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1230249503772154&id=590981394365638

 


286