Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

SHTYHET SKADIMI I SHPALLJES PËR BURSAT E OFRUARA NGA QEVERIA ITALIANE NË FAVOR TË STUDENTËVE MAQEDONAS DHE ITALIANË REZIDENT JASHTË SHTETIT, PËR V.A.2018-19

Data:

27/04/2018


SHTYHET SKADIMI I SHPALLJES PËR BURSAT E OFRUARA NGA QEVERIA ITALIANE NË FAVOR TË STUDENTËVE MAQEDONAS DHE ITALIANË REZIDENT JASHTË SHTETIT, PËR V.A.2018-19

Informohet publiku që për shkak të numrit të lartë të aplikimeve të pranuara në ditët e fundit për bursat e ofruara nga Qeveria italiane, u vendos që të shtyhet mbyllja e shpalljes më 7 maj 2018 deri në orën 14.00.

Kandidatët tashmë të regjistruar, të cilët ende nuk kanë përfunduar aplikimet përkatëse, do të informohen me njoftim të veçantë për shtyrjen e kushteve të shpalljes.

https://www.facebook.com/ItalyMFA.it/posts/396878627388975


271