Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Selia

 

Selia

 

Rruga 8ma Udarna Brigada, 22 Shkup
Tel. +389-2-3236500
Fax +389-2-3236505

Numër i telefonit aktiv vetëm në ditët dhe oraret kur Ambasada është e mbyllur, vetëm për shtetas italianë ekskluzivisht dhe vetëm për emergjenca:

nga Maqedonia: 070 358553

nga Italia: 00389 70 358553

Orari i punës: e hënë – e enjte 09:00-16:30, e premte 09:00-14:00
E hapur për publikun: e martë - e premte 9:00 - 13.00 dhe mërkurë edhe nga 14.30 - 16.30

Centrali telefonik - e hënë – e enjte 09:00-16:00, e premte 09:00-15:00

Për zyret e posaçme drejtohuni seksionit përkatës.

Ambasada, që gjendet në villën historike Skaperda, në stil eklektik, është e vendosur në qendër të Shkupit, pranë kryqëzimit të rrugëve Dimitrije Çupovski dhe Dame Gruev. Zyra konsullore është e vendosur brenda ambasadës.

 


85