Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Zyrat

 

Zyrat

E hapur për publikun: e martë – e premte 09:00-13:00 dhe e mërkurë edhe nga 14:30 deri në 16:30

Centrali telefonik është i hapur nga e hëna deri të enjten nga 09.00 deri në 16.00 dhe të premten nga 09.00 deri në 15.00.

Numër i telefonit në rast urgjence (link)

 

Ju lutemi vini re se për arsye të sigurisë nuk lejohet qasje në zyret e Ambasadës me çanta dhe telefona celular.

Kontakte e-mail:

email: segreteria.skopje@esteri.it
email për komunikime zyrtare PEC (vetëm që vijnë nga PEC me nënshkrim dixhital): amb.skopje@cert.esteri.it
email i Zyres për marrëdhënie me publikun: skopje.urp@esteri.it

 

Organigrama

Shef i misionit: Sh.T. Amb. Andrea Silvestri

Zv/Shef i Misionit dhe Përgjegjës i Zyres ekonomike dhe tregtare: z.Mario De Rosa

Përgjegjës për mbrojtje: Kol. Stefano Angioni

Zëvendës Shef i Misionit: z. Mario De Rosa

Përgjejgës kontabilist: znj. Dott.ssa Alessandra Latini

Përgjegjës i konsullatës: z. Mario De Rosa

Përgjegjës për viza: znj. Bojana Tanjevic

Ekspert i sigurisë:

Element mbështetës për aktivitetet e Ekspertit të Sigurisë: Zv. Komisar

Lektor i gjuhës italiane: Prof. Marco Pescetelli

 

Zyra ekonomike dhe tregtare

Përgjegjës: Mario De Rosa

Tel. +389 2 3236507

E-mail: alessio.liquori@esteri.it 

 

Departamenti Konsullor

Përgjegjës: Mario De Rosa

Zëvendës përgjegjës Departamenti Konsullor dhe Përgjegjës i Seksionit për Pasaporta: Fabio Domenici

Tel. +389 2 3236517

Fax +389 2 3236515

e-mail: consolare.skopje@esteri.it

E hapur për publikun: e martë – e premte 09:00-13:00 dhe e mërkurë edhe nga 14:30 deri në 16:30

 

Departamenti për Viza

Përgjegjës: Bojana Tanjevic

Tel. +389 2 3236500

e-mail: visti.skopje@esteri.it

E hapur për publikun: e martë – e premte 09:00-13:00 dhe e mërkurë nga 14:30 deri në 16:30

 

Zyra Administrative/Kontabiliste

Përgjegjës: Dott.ssa Alessandra Latini

Tel:+389 2 3236500;

Fax +38923236512

Me caktim të terminit

e-mail: amministrazione.skopje@esteri.it

 

Zyra Kulturore

Përgjegjës dhe lektor i gjuhës italiane: Prof. Marco Pescetelli

e-mail: culturale.skopje@esteri.it

e-mail: marco.pescetelli@esteri.it

Me caktim të terminit

 

Zyra ICE në Shkup (ICE Agjencia per Nxitjen e Shkëmbimeve dhe Promovimin e Ndërmarrjeve jashtë vendit)

Drejtor (rezident në Sofje): Z.nja Chiara Petrò

Ul. Makedonija 33 Ristiqeva Pallata int.6

e-mail: skopje@ice.it

tel. +389 2 3296 256

fax +390 2 3296 260

 

Zyra e atasheut ushtarak

Atasheu ushtarak: Kolonel Stefano Angioni

Lermontova 3, int.2, 1000 Skopje

tel/fax +389 2 3135837

email: difeitaly@t-home.mk

 

Kalendar i festave 2021:

1 Janar: Viti i Ri

6 Janar: Epifania

7 Janar: Krishtlindja orthodokse

18 Prill: Pashkët

1 Maj: Festa e punëtorëve

02 Maj: Ramazan Bajram

2 Qershor: Festa e Republikës së Italisë

2 Gusht: Festa nacionale maqedonase

8 Shtator: Dita e pavarësisë së Maqedonisë së Veriut

25 Dhjetor: Krishtlindja

26 Dhjetor: Shën Shtjefni

 

 

 


111