Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Постапка за избор за вработување на еден службеник со договор на определено време

Data:

10/11/2021


Постапка за избор за вработување на еден службеник со договор на определено време

Амбасадата на Италија во Скопје ја започна постапката за избор еден службеник со договор на определено време со работни задачи преведувач-толкувач. Сите детали се содржани во Огласот за вработување.


549