Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Интервју на Амбасадорот Силвестри за Медиумската Информативна Агенција МИА

Датум:

09/12/2020


Интервју на Амбасадорот Силвестри за Медиумската Информативна Агенција МИА

На 29 ноември Амбасадорот Силвестри даде интервју за информативниот портал МИА околу главните актуелни теми. Веста беше преземена од најважните весници и интернет страници во земјата меѓу кои: Вечер, Назависен, Слободен Печат, 24.мк, ТВ21, Опсервер и Либертас.

Интервјуто со новинарот Ана Цветковска е достапно во целост на следниот линк: https://mia.mk/silvestri-za-mia-evropskoto-chekore-e-na-zem-ite-kandidatki-treba-da-se-drzhi-nastrana-od-problematiki-vkoreneti-vo-istori-ata/.


491