Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Вонредна состојба COVID-19: операција за враќање во Италија на италијански државјани

Data:

20/03/2020


  Вонредна состојба COVID-19: операција за враќање во Италија на италијански државјани

Во координација на Амбасадата, вчера вечер од Скопје тргна групата од 16 италијански државјани кои од аеродромот во Тирана, денес се вратија во Италија. Враќањето во Италија на италијанските државјани за да се соединат со своите семејства во овие тешки мигови, е овозможено благодарение на одличната соработка на Италијанската Амбасада во Тирана, на македонските и албанските власти на кои им се заблагодаруваме.


408