Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

"Pasta party", хуманитарен настан спонзориран од Амбасадата по повод Скопскиот Маратон

Датум:

23/07/2018


Амбасадата, во соработка со "Скопски маратон" и Дивела, го поддржа проектот "Проект Среќа" за социјално вклучување преку спортот на деца од ранливи категории, спонзорирајќи го настанот "Pastaparty" , што се оддржа во сабота 5 мај, по повод Скопски Маратон 2018.
Наредниот ден неколку претставници на Амбасадата учествуваа на маратонот трчајќи во различни категории.

https://www.facebook.com/ItalyinMKD/videos/1535847143204230/

 

 


283