Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Прослави за Денот на Европа во Куманово

Датум:

25/07/2018


Прослави за Денот на Европа во Куманово

На 8 мај, во градот Куманово се оддржаа прослави за Денот на Европа (#EuropeDay), координирани од градоначалникот Максим Димитриевски, Градскиот совет и " European Movement " во Македонија.
Покрај Амбасадорот Ромео, исто така учествуваа Амбасадорите на Хрватска, Франција и Шпанија (кои исто така присуствуваа на тркалезната маса на Советот) кои се сретнаа со граѓани, студенти и деца на разните настани организирани на улиците на градот.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1230249503772154&id=590981394365638

 


286