Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

ОДЛОЖУВАЊЕ НА КРАЈНИОТ РОК НА КОНКУРСОТ ЗА СТИПЕНДИИ ЗА СТУДИРАЊЕ ОД ИТАЛИЈАНСКАТА ВЛАДА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ И ИТАЛИЈАНСКИТЕ СТУДЕНТИ РЕЗИДЕНТИ ВО СТРАНСТВО, ЗА А.Г. 2018-19

Датум:

27/04/2018


ОДЛОЖУВАЊЕ НА КРАЈНИОТ РОК НА КОНКУРСОТ ЗА СТИПЕНДИИ ЗА СТУДИРАЊЕ ОД ИТАЛИЈАНСКАТА ВЛАДА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ И ИТАЛИЈАНСКИТЕ СТУДЕНТИ РЕЗИДЕНТИ ВО СТРАНСТВО, ЗА А.Г. 2018-19

Поради големиот број на примени апликации пристигнати во изминатите денови за стипендиите од италијанската Влада, одлучено е да се одложи последниот рок за затворање на конкурсот за 7 МАЈ 2018 до 14.00 часот. Кандидатите кои се веќе регистрирани, и кои не ги завршиле нивните апликации, ќе добијат известување за одложување на крајниот рок за поднесување на апликациите.

https://www.facebook.com/ItalyMFA.it/posts/396878627388975


271