Questo sito usa cookie per fornirti un'esperienza migliore. Proseguendo la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra OK

Ambasada

 

Ambasada

 

Ambasada Italiane në Shkup

Rruga 8ma Udarna Brigada, 22
Shkup
Tel. +389-2-3236500
Fax +389-2-3236505
email: segreteria.skopje@esteri.it
email për komunikime zyrtare PEC (vetëm që vijnë nga PEC me nënshkrim dixhital):
amb.skopje@cert.esteri.it
email i Zyres për marrëdhënie me publikun: skopje.urp@esteri.it

 

Orari i punës: e hënë – e enjte 09:00-16:30, e premte 09:00-14:00
E hapur për publikun: e martë - e premte 9:00 - 13.00 dhe mërkurë edhe nga 14.30 - 16.30

Centrali telefonik - e hënë – e enjte 09:00-16:00, e premte 09:00-15:00


21